A VÍZ ÉS AZ EMBER

A VÍZ ÉS AZ EMBER

– fotópályázat –

 

Hagyománnyá vált, hogy a szejkefrürdői Borvízmúzeum minden év május elsején nyitja meg kapuit, s főként a turistaidényre fokuszálva szeptember 30-ig várja a látogatókat. Hasonló képen történik ez jelen évben is, amikor ugyanis időszakos kiállításunk témájaként a víz és az ember kapcsolatát választottunk. Fotótárlatot tervezünk mindazon személyek által készített fényképekből, aki kihívást látnak az alábbi fotópályázatunkban, és érdemesnek tartják megosztani a közönséggel a víz és az ember (valamilyen) kapcsolatáról megörökített pillanatot.

FELHÍVÁS

A székelyudvarhelyi Haáz Rezső Múzeum fotótárlatot rendez A VÍZ ÉS AZ EMBER címmel, melyre életkortól függetlenül bárki benevezhet. A pályázat témája olyan fotó, mely az ember és a víz kapcsolatát ábrázolja.

A saját készítésű fényképek beküldhetők a foto@hrmuzeum.ro címre. A minimálisan 10 megapixel nagyságú kép mellett fel kell tüntetni a pályázó életkorát és elérhetőségét (a kép címe, név, e-mail cím, telefonszám, postai cím).

Egy pályázó maximálisan 3 képet küldhet be.

Beküldési határidő: 2015. április 15.

Eredmények közlése: legkésőbb a megnyitó előtt 3 nappal

Megnyitó: 2015. május 1., délután 1 óra.

A kiállítás időtartama 2015. május 1-től szeptember 1-ig.

A kiválasztott képek a Haáz Rezső Múzeum gyűjteményében maradnak, melyeket a szerzői jog tiszteletben tartásával kezelünk.

További információk Zepeczaner Zsolttól szerezhetők a 0727-385836-os telefonszámon (8–16 óra között.)

 

Médiapartnerek: D3TV, Udvarhelyi Híradó, Udvarhely Napilap, Hargita Népe, Szekelyhon.ro, Mihir.ro, Uh.ro, Maszol.ro, Stár Rádió, Más Rádió, Prima Rádió, Vox Rádió