Rendelje meg kiadványainkat!


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

A kiválasztott kiadványok

A megrendelő adatai

* Kötelező mező
* Kötelező mező

Vásárlási tájékoztató

Kérjük, hogy a rendelés leadásánál a személyigazolványában feltüntetett adatokat adja meg (név, lakcím). A pontatlanságból felmerülő problémákért felelősséget nem vállalunk. A kétszeresen elküldött, ugyanazon rendelés plusz költségei a megrendelőt terhelik.

Megrendelés:
Ahhoz, hogy a kiválasztott terméket megrendelje, nem kell mást tennie, minthogy a vásárlás menüpontnál kitölti a megrendelői űrlapot.
Figyeljen, hogy magánszemélyként vagy cégként/intézményként vásárol.
A mennyiség mezőbe válassza ki, hogy hány darab kiadványt szeretne megvásárolni.
A megrendelés véglegesítéséhez kattintson a Megrendelés gombra.
Kérjük, hogy számlaigényét a megrendelés leadása során a megjegyzés rovatban tüntesse fel.
A beérkezett rendelések feldolgozása után kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, amelyben tájékoztatni fogja a kiszállítási időpontról és a pontos költségekről.

Kiszállítási tájékoztató

Megrendeléseit az URGENT CARGUS gyorspostai szolgáltatás segítségével kézbesítjük Önnek. A kiszállítási díj függ a megrendelt monográfia számától és a helységtől, ahová kéri a megrendelést. Románia területén több mint hatezer település esetében egységesek az árak, kivételt képeznek azok a települések, ahol a gyorspostai szolgáltatásnak nincsenek átvételezési pontjai. Példaként, aki Kolozsvárról rendel 1 db. monográfiát, annak a kiszállítási költsége 19.84 lej. Kettő db. rendelése esetén 24.64 lej, míg három példányszám esetében 29.44 lej. Ugyanakkor megrendelését átveheti és kifizetheti személyesen is a Haáz Rezső Múzeum székhelyén (Bethlenfalvi út 2-6. szám).

Fizetési feltételek
Munkatársunk a rendelés beérkezése után max. 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot a várható szállítási díjak ismertetésével, kérve a rendelés megerősítését. Megrendelését kétféleképpen fizetheti, előre banki átutalással vagy online bankingen, az erre a célra megnyitott kincstári számlaszámra (RO42TREZ35221G335000XXXX, Trezor Bank), vagy utánvétellel, ami azt jelenti, hogy amikor a megrendelése megérkezik a megadott címre, akkor kell kifizetnie készpénzzel a megrendelésére visszaigazolt értéket.

Rendelési és szállítási feltételek Magyarországról
A magyarországi megrendeléseket átirányítjuk a budapesti terjesztőnkhöz – Penna Bölcsész Könyvesbolt – hiszen ezáltal a legkedvezőbb a postai kiszállítás. A szállítási díj nagyságrendjéről érdeklődhet a +361 224 6755-ös telefonszámon (8–16 óra között), illetve az info@pennakonyvesbolt.hu elektronikus postacímen.

A vásárlástól való elállás joga
Megrendelését a leadástól számítva 24 órán belül mondhatja vissza. Ezt írásban teheti meg a monografia@hrmuzeum.ro e-mail címen. Abban az esetben, ha rendelését nem mondja le írásban a fentebb leírtak szerint, és utólag a csomagot valamilyen okból kifolyólag nem veszi át, akkor a szállítási díjat Önnek kell kifizetnie, és a jövőben leadott rendeléseit nem teljesítjük, ameddig ezen költségeket nem törleszti. Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a megrendelő rosszindulatúan járt el, akkor az érvényben lévő jogszabályok szerint kártérítési igényt nyújtunk be.

Kapcsolat
Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van a monográfiával kapcsolatban, kérjük, jelezze nekünk a következő e-mail címen: monografia@hrmuzeum.ro